קרא עוד
קרמו שוקולד חלב עם תמרים וקינמון

רכיבים
הכנת הבסיס:
-
חלבון ביצה 660.0 גרם
-
ביצים 200.0 גרם
-
סוכר 480.0 גרם
-
אגוזים גרוסים 350.0 גרם
-
קורנפלור 80.0 גרם
-
קמח 240.0 גרם
-
קלאסיק קפוצ'ינו קארט דור צנצנת פלסטיק 900 גרם 50.0 גרם
-
מרגרינה מחמאה 100.0 גרם
הכנת קראנץ' נוגט:
-
שמן קנולה 180.0 מ"ל
-
קורנפלקס תלמה 850 גרם 400.0 גרם
הכנת הגלסאז':
-
סוכר 1.2 ק"ג
-
גלוקוזה 1.8 ק"ג
-
מים 1525.0 מ"ל
-
צבע מאכל אדום 1.0 יחידה
-
חלב מרוכז 1.0 ליטר
-
שוקולד מריר 50% מוצקים ורד הגליל 5 ק"ג 1.8 ק"ג
-
ג'לטין 150.0 גרם
הכנת הקרמו:
-
שמנת מתוקה 1.0 ליטר
-
חלב 1.0 ליטר
-
חלמונים 400.0 גרם
-
סוכר 200.0 גרם
-
ג'לטין 20.0 גרם
-
מים 100.0 מ"ל
-
קינמון 30.0 גרם
-
תמרים מיובשים קצוצים 800.0 גרם