תפריט
נקודות יו-שף

הסועדים כיום אינם מחפשים "עוד" מנה, הם מחפשים מנה שתרגש אותם.
מיונז הלמנ'ס מהווה בסיס מושלם להכנת מגוון רחב של ממרחים.
קראו כיצד אפשר להפתיע את הסועדים עם מגוון ממרחים מבוססי מיונז הלמנ'ס.
איולי פלפלת

איולי פלפלת

רכיבים ל 30 מנות:

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים את כל הרכיבים (למעט המיונז) עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את המיונז ומערבבים. 

איולי אריסה

איולי אריסה

רכיבים ל 30 מנות:

  • 1 ק"ג מיונז הלמנ'ס
  • 250 גרם לימון כבוש
  • 250 גרם אריסה מרוקאית
  • חופן עלי כוסברה טריים קצוצים

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים את כל הרכיבים (למעט המיונז) עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את המיונז ומערבבים. 

איולי חזרת

איולי חזרת

רכיבים ל 30 מנות:

  • 1 ק"ג מיונז הלמנ'ס
  • 300 גרם שורש חזרת מושרה במים מגורד במגרדת
  • 1 סלק מבושל
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף חומץ
  • 2 כפות מים

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים את כל הרכיבים (למעט המיונז) עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את המיונז ומערבבים. 

 

איולי חרדל ומייפל

איולי חרדל ומייפל

רכיבים ל 30 מנות:

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים את כל הרכיבים (למעט החרדל והמייפל) עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את החרדל והמייפל ומערבבים. 

רוטב אסייאתי

רוטב אסייאתי

רכיבים ל 30 מנות:

אופן ההכנה:

מערבבים את כול המרכיבים עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד

איולי ניו יורקי

איולי ניו יורקי

רכיבים ל 30 מנות: 

אופן ההכנה:

טוחנים את הרייליש / מלפפון כבוש והשום מוסיפים את הפפריקה החרדל ומיונז, מערבבים ומתקנים תיבול במידת הצורך

קטשופ סלק

קטשופ סלק

רכיבים ל 30 מנות: 

אופן ההכנה:

טוחנים את הסלק במעבד מזון עד לקבל מסה אחידה מוסיפים את החומץ המייפל והקטשופ ומערבבים שוב

איולי ספרדי

איולי ספרדי

רכיבים ל 30 מנות: 

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים את כל הרכיבים (למעט המיונז) עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את המיונז ומערבבים.

 

איולי שיפקה

איולי שיפקה

רכיבים ל 30 מנות:

אופן ההכנה:

  1. טוחנים במעבד מזון למרקם חלק את השיפקה עם הגרעינים
  2. מערבבים בתנועת קיפול עם המיונז
  3. מצננים במקרר במשך חצי שעה ומגישים

איולי כרישה וקוניאק

איולי כרישה וקוניאק

רכיבים ל 30 מנות:

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הכרישה לטבעות ומטגנים בסיר עם מעט שמן וסוכר עד להשחמה.
  2. מוסיפים 100 מ"ל מים ומבשלים עד לאידוי הנוזלים.
  3. מוסיפים את הקוניאק ומבשלים עד לצמצום האלכוהול.
  4. במעבד מזון טוחנים את הכרישה ומוסיפים  את המיונז והחרדל.

 

איולי טוניסיאי

איולי טוניסיאי

רכיבים ל 30 מנות:

  • 1 ק"ג מיונז הלמנ'ס
  • 100 גרם אריסה
  • 100 גרם לימון כבוש
  • 1 כפית מלח
  • 10 גרם צלפים
  • 5 גרם קימל

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים את כל הרכיבים (למעט המיונז) עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את המיונז ומערבבים. 

איולי סרירצ'ה

איולי סרירצ'ה

רכיבים ל 30 מנות:

אופן ההכנה:

מוסיפים למעבד מזון את השום הצ'ילי והמלח וטוחנים עד לקבלת מסה אחידה, מוסיפים את המיונז ומתקנים תיבול

איולי עמבה

איולי עמבה

רכיבים ל 30 מנות:

  • 1 ק"ג מיונז הלמנ'ס 
  • 200 גרם עמבה
  • 50 גרם פלפל שיפקה נקי מגרעינים וקצוץ
  • חופן פטרוזלייה קצוצה

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בתנועת קיפול את כל המרכיבים עד קבלת מרקם אחיד
  2. מצננים במקרר למשך חצי שעה ומגישים

קטשופ פלפלים מעושנים

קטשופ פלפלים מעושנים

רכיבים ל 30 מנות: 

אופן ההכנה:

מערבבים את כול המצרכים בעזרת מעבד מזון.