עובדים חכם יותר - לא קשה יותר
מספר שיטות ודרכים לייעול העבודה, חסכון בעלויות והגדלת רווחים
-
איך מגדילים את שורת הרווח במסעדה?
כשמלצרי המסעדה מקבלים טיפים גדולים יותר, המשמעות הפיננסית היא מכירות גדולות יותר
-
עבודה עם ספקים
עשרת הדיברות של מסעדות ועסקי מזון בעבודה מול ספק מצרכים
-
מתייעלים, חוסכים ומגדילים מכירות
הורידו את מדריך התייעלות העבודה המלא
-
ניהול פחתים
מצמצמים פסולת, שומרים על הסביבה וחוסכים כסף
-
ייעוץ קולינרי - מתכון של סיפור הצלחה
על שירותי ייעוץ למסעדות, בתי מלון וקייטרינג בארץ ובעולם
-
mise en place
הכנה מוקדמת היא הסוד להצלחה
-
בונים צוות מנצח
אנשי הצוות שלך הם אלו שיקבעו האם העסק שלך יצליח או ייכשל. ככל שאנשי הצוות שלך ירגישו חיוניים יותר, סביר יותר להניח שיתפקדו טוב ...
-
פרסם את העסק שלך
פייסבוק ואינסטגרם מהווים עבורך הזדמנות שיווקית לפרסם את המנות שלך ולקדם את העסק שלך. בדיוק בגלל זה הכנו עבורך מדריך קצר שיעזור ...
-
פיצה ביאנקה
פיצה לבנה ועדינה בה רוטב האלפרדו מחליף את את רוטב העגבניות
להצליח להרוויח!
כל מה שצריך לדעת על ייעול והנדסת התפריט של העסק
-
הנדסת תפריט – שיפור ביצועי המכירות ורווחיות התפריט
המדריך המושלם שייקח אותכם שלב אחר שלב לתפריט רווחי יותר.
-
איך לייצר יותר מנות עם אותם חומרי גלם?
-
משלוחים 2022 - התאמת מסעדה לTake Away ומשלוחים לבית הלקוח
מסעדות פעילות שקפאו מאז פרוץ הקורונה, טבחים מקצועניים/חובבנים מהמטבח הבייתי ו'מטבחי רפאים' (עסק בתוך עסק) עסוקים בדבר מרכזי א...
-
המדריך לייעול מטבח מקצועי - התייעלות במסעדות ומטבחי שף
עם התפשטות נגיף הקורונה ולאור הסגירה של המסעדות לישיבה ומתן אפשרות רק למשלוחים או T.A, התפקוד היומיומי של המסעדה עובר שינויים ...