פגוש את השף
אחד על אחד עם מיטב השפים של ישראל

ביקשנו משפים לספר לנו קצת על עצמם: היכן הם התחילו, המקומות בהם עבדו, מהו המאכל האהוב עליהם ואפילו למי הם היו רוצים לבשל ארוחה.
רוצים לדעת מה היה להם לספר לנו?
-
פגוש את השף
ארי ירזין, "טבח" ומסעדן המתמחה באוכל איטלקי
בגיל 6 הוא נכנס למטבח ומגיל 7 כבר זרק פיצות באוויר, לטענתו הכי מסובך זה להכין אוכל פשוט והוא הקים וניהל מסעדות מצליחות רבות
-
פגוש את השף
שף מאיר דנון, המייסד והמנהל של "דנון - בית הספר למקצועות הבישול"
הוא מכשיר את דור העתיד, היה רוצה לבשל ארוחה לשמעון פרס, אוהב את הרבגוניות במקצוע ומאמין שעבודה קשה היא המפתח למצוינות
-
פגוש את השף
גילי חיים, שף ראשי יוניליוור פודסולושיינס
חושב מהבוקר על מה שהוא הולך לאכול כל היום, ממקימי "ספגטים" וכיום שף מוביל בתעשיית המזון האחראי על פיתוח מוצרים רבים
-
פגוש את השף
גולן ישראלי, שף מלון דן אכדיה, הרצליה
הוא התחיל לבשל כי בצבא לא היו במוצב טבחים, הוא הכי אוהב פסטרמה עם חלה ובכלל התלבט אם ללמוד רפואה....
-
פגוש את השף
שמוליק אלגרנטי, שף יוניליוור פודסולושיינס
הוא נולד להורים בשלנים, התמחה בבישול איטלקי ועד היום אף אחד לא יודע איך להגות את שם המשפחה שלו
-
פגוש את השף
שפית סבינה ולדמן
שפית ותיקה ומורה נערצת, בוגרת בית הספר "בישולים" והיום נמנית עם צוות מורי "דנון – בית הספר למקצועות הקולינריה". את הקריירה שלה ...
-
פגוש את השף
חיים דיין, שף ראשי הרודס ים המלח
חיים מאמין בעבודה קשה, למידה תמידית ונכונות להקשיב וללמוד. בזמנו הפנוי הוא תורם מהניסיון והידע הרב שלו לקהילה ואם הוא לא היה שף...
-
פגוש את השף
עינב גפן, שפית ראשית יוניליוור פודסולושיינס בארה"ב
עינב הייתה רוצה לבשל ארוחת ערב לשחקן הפוטבול האהוב עליה, היא הכי אוהבת את הדינמיקה היומיומית של המקצוע ותנו לה כל חומר גלם והיא...
-
פגוש את השף
עינת אדמוני, שפית ומסעדנית ניו יורקית-ישראלית
היא הכי הייתה רוצה לבשל לברק אובמה, מאכילה את תושבי ניו יורק באוכל הכי ישראלי שיש ולא יכולה לדמיין את עצמה במקצוע אחר