פגוש את השף
אחד על אחד עם מיטב השפים של ישראל
ביקשנו משפים לספר לנו קצת על עצמם: היכן הם התחילו, המקומות בהם עבדו, מהו המאכל האהוב עליהם ואפילו למי הם היו רוצים לבשל ארוחה.
רוצים לדעת מה היה להם לספר לנו?
-
ארי ירזין, "טבח" ומסעדן המתמחה באוכל איטלקי
בגיל 6 הוא נכנס למטבח ומגיל 7 כבר זרק פיצות באוויר, לטענתו הכי מסובך זה להכין אוכל פשוט והוא הקים וניהל מסעדות מצליחות רבות
-
שף מאיר דנון, המייסד והמנהל של "דנון - בית הספר למקצועות הבישול"
הוא מכשיר את דור העתיד, היה רוצה לבשל ארוחה לשמעון פרס, אוהב את הרבגוניות במקצוע ומאמין שעבודה קשה היא המפתח למצוינות
-
גילי חיים, שף ראשי יוניליוור פודסולושיינס
חושב מהבוקר על מה שהוא הולך לאכול כל היום, ממקימי "ספגטים" וכיום שף מוביל בתעשיית המזון האחראי על פיתוח מוצרים רבים
-
גולן ישראלי, שף מלון דן אכדיה, הרצליה
הוא התחיל לבשל כי בצבא לא היו במוצב טבחים, הוא הכי אוהב פסטרמה עם חלה ובכלל התלבט אם ללמוד רפואה....
-
שמוליק אלגרנטי, שף יוניליוור פודסולושיינס
הוא נולד להורים בשלנים, התמחה בבישול איטלקי ועד היום אף אחד לא יודע איך להגות את שם המשפחה שלו
-
שפית סבינה ולדמן
שפית ותיקה ומורה נערצת, בוגרת בית הספר "בישולים" והיום נמנית עם צוות מורי "דנון – בית הספר למקצועות הקולינריה". את הקריירה שלה ...
-
חיים דיין, שף ראשי הרודס ים המלח
חיים מאמין בעבודה קשה, למידה תמידית ונכונות להקשיב וללמוד. בזמנו הפנוי הוא תורם מהניסיון והידע הרב שלו לקהילה ואם הוא לא היה שף...
-
עינב גפן, שפית ראשית יוניליוור פודסולושיינס בארה"ב
עינב הייתה רוצה לבשל ארוחת ערב לשחקן הפוטבול האהוב עליה, היא הכי אוהבת את הדינמיקה היומיומית של המקצוע ותנו לה כל חומר גלם והיא...
-
עינת אדמוני, שפית ומסעדנית ניו יורקית-ישראלית
היא הכי הייתה רוצה לבשל לברק אובמה, מאכילה את תושבי ניו יורק באוכל הכי ישראלי שיש ולא יכולה לדמיין את עצמה במקצוע אחר