פגוש את השף
אחד על אחד עם מיטב השפים של ישראל
ביקשנו משפים לספר לנו קצת על עצמם: היכן הם התחילו, המקומות בהם עבדו, מהו המאכל האהוב עליהם ואפילו למי הם היו רוצים לבשל ארוחה.
רוצים לדעת מה היה להם לספר לנו?
-
גילי חיים, שף ראשי יוניליוור פודסולושיינס
חושב מהבוקר על מה שהוא הולך לאכול כל היום, ממקימי "ספגטים" וכיום שף מוביל בתעשיית המזון האחראי על פיתוח מוצרים רבים
-
גולן ישראלי, שף מלון דן אכדיה, הרצליה
הוא התחיל לבשל כי בצבא לא היו במוצב טבחים, הוא הכי אוהב פסטרמה עם חלה ובכלל התלבט אם ללמוד רפואה....
-
שמוליק אלגרנטי, שף יוניליוור פודסולושיינס
הוא נולד להורים בשלנים, התמחה בבישול איטלקי ועד היום אף אחד לא יודע איך להגות את שם המשפחה שלו
-
שפית סבינה ולדמן
שפית ותיקה ומורה נערצת, בוגרת בית הספר "בישולים" והיום נמנית עם צוות מורי "דנון – בית הספר למקצועות הקולינריה". את הקריירה שלה ...
-
חיים דיין, שף ראשי הרודס ים המלח
חיים מאמין בעבודה קשה, למידה תמידית ונכונות להקשיב וללמוד. בזמנו הפנוי הוא תורם מהניסיון והידע הרב שלו לקהילה ואם הוא לא היה שף...