כולנו אוכלים עם העיניים. את העובדה הפשוטה הזאת שפים וטבחים מכירים היטב ולכן הם משקיעים לא מעט משאבים ומחשבה במראה המנות שהם מגישים לסועדים. כמובן שלא מדובר רק בעניין אסתטי - עיצוב המנה ובחירת הכלי בו היא מוגשת מושפעים ממשתנים רבים כגון סגנון הארוחה (בישיבה, מזנון, קוקטייל), סוג בית האוכל, אנשי הצוות שאחראים על הצילחות ורמת המיומנות שלהם ועוד.

בפרויקט זה, הראשון מסוגו בארץ, בחרנו שש מנות מהסוג שאפשר למצוא במגוון בתי אוכל בישראל. לכל אחת מהמנות יצרנו מאותם מרכיבים בדיוק שלוש גרסאות פלייטינג שונות המתאימות לגרסאות הגשה שונות (מסעדה, בית מלון, קייטרינג ועוד). מדהים להיווכח עד כמה שונה יכולה להראות אותה מנה בדיוק כשמשנים את עיצובה ואת הכלי בו היא מוגשת.

על עיצוב המנות מופקדת השפית סבינה ולדמן, בעלת ניסיון רב בייעוץ ובניית תפריטים למגוון סוגים של בתי האוכל. ולדמן עבדה בשיתוף פעולה הדוק עם גילי חיים, השף הראשי של יוניליוור פודסולושיינס.

הכלים נבחרו מתוך המבחר העצום של חברת ארגל. על הסטיילינג: ענת לבל, צילום סטילס: אפיק גבאי, צילום סרטונים: בבושקה הפקות.
ייזום, עריכה והפקה של הפרוייקט: על השולחן מרכז גסטרונומי.