תפריט
נקודות יו-שף

צוות המטבח
צוות מטבח איכותי ויציב מורכב משילוב מאוזן של אנשים בעלי ניסיון מקצועי שונה. שילוב מאוזן שכזה חשוב להתפתחות האישית והמקצועית של כל אחד מחברי צוות המטבח וכן יתרום לעבודה איכותית, יעילה וממושכת במטבח.

תן לאנשי צוות המטבח שלך לקחת אחריות על עמדות העבודה שלהם ולנהל את קצב העבודה שלהם. צורת עבודה זו תיתן לצוות שלך תחושה של לקיחת אחריות ומחויבות רבה יותר.

תכנן הדרכות חודשיות של כלל העובדים בצוות המטבח. בישיבות אלה הסבר להם על החזון שלך לעסק, ברר מה הם הקשיים התפעוליים העומדים בפניהם וחשבו יחד על דרכים ואמצעים להגברת היעילות בעבודת המטבח.


צוות המלצרים
מלצרים רבים אינם בעלי ניסיון עשיר בתחום ועל כן אינם בקיאים בתחום המכירות ואינם יודעים כיצד להציג ולמכור את המנות המופיעות בתפריט.

מכירה אקטיבית, כפי שנדרשים המלצרים לבצע, דורשת הבנה של המנות, כישורים חברתיים ומיומנויות מכירה. עזור לצוות המלצרים שלך לפתח מיומנויות אלו על ידי מפגשי אימון חודשיים. אפשר להם לטעום את המנות, לשוחח עם השפים ולהבין מה כל מנה מכילה וכיצד מכינים אותה.



השקעה בפיתוח מיומנויות צוות המלצרים וצוות המטבח תסייע בשיפור חווית הסועד ובהגדלת המכירות בעסק.

 

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט