
צמצום עלויות
המחסור בעובדים והביקושים הבלתי צפויים גורמים לעלויות גבוהות?
לפניכם הדרכות לניהול פסולת המטבח וניצול שאריות המזון להפחתת עלויות
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
צעדים נוספים למטבח חסכוני ויעיל:
תפריט רווחי ומטבח יעיל המנוהל על ידי צוות חדור מוטיבציה הם המפתחות להצלחה בעולם המסעדות שאחרי הקורונה. אנו מגישים לכם מדריך שייקח אותכם צעד-אחר-צעד עם כל מה שצריך לדעת כדי להפחית עלויות ולשפר רווחיות באופן מיטבי. קבלו טיפים משפים מומחים והדרכות ללא תשלום באקדמיה הדיגיטלית שלנו עבורכם ועבור צוות המסעדה שלכם.
להלן 3 צעדים שכדאי לבצע:
- פשטו את התפריט – השתמשו בהנדסת תפריט, בנוסחאות תמחור תפריט ובעיצוב נכון של לתפריט כדי להגיע לעלויות אופטימליות
- נהלו בקרה על העלויות – הפחיתו בזבוז ופחת וחסכו בעלויות המזון
- הניעו את העובדים – צוות מיומן וחדור מוטיבציה יתמוך בהתייעלות ובניהול עלויות נכון