תפריט
נקודות יו-שף
הורד עלויות על ידי פישוט התפריט שלך

צמצום עלויות

המחסור בעובדים והביקושים הבלתי צפויים גורמים לעלויות גבוהות?
לפניכם 3 הצעדים החשובים ביותר למטבח חסכוני ויעיל.

צעד 1: תפריט פשוט

צעד 2: בקרת עלויות

צעד 3: הנעת הצוות

תפריט רווחי ומטבח יעיל המנוהל על ידי צוות חדור מוטיבציה הם המפתחות להצלחה בעולם המסעדות שאחרי הקורונה. אנו מגישים לכם מדריך שייקח אותכם צעד-אחר-צעד עם כל מה שצריך לדעת כדי להפחית עלויות ולשפר רווחיות באופן מיטבי. קבלו טיפים משפים מומחים והדרכות ללא תשלום באקדמיה הדיגיטלית שלנו עבורכם ועבור צוות המסעדה שלכם.

להלן 3 צעדים שכדאי לבצע: 

  1. פשטו את התפריט – השתמשו בהנדסת תפריט, בנוסחאות תמחור תפריט ובעיצוב נכון של לתפריט כדי להגיע לעלויות אופטימליות
  2. נהלו בקרה על העלויות – הפחיתו בזבוז ופחת וחסכו בעלויות המזון
  3. הניעו את העובדים – צוות מיומן וחדור מוטיבציה יתמוך בהתייעלות ובניהול עלויות נכון
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט