תפריט
נקודות יו-שף

השף אנטוני בורדיין אמר:  "מיס-אן-פלאס זה הדת של כל הטבחים הטובים... כטבח, העמדה שלך, התנאים בהם אתה עובד ורמת המוכנות שלך הם המשך ישיר של מערכת העצבים שלך".

תכנון תפריט והכנה מוקדמת הם המפתח, במיוחד כאשר חסרים אנשים עובדים, מצב שאנו רואים יותר ויותר כיום. איך אנחנו יכולים למנוע מצבי לחץ במטבח ולוודא כי איכות המנות שלנו לא נפגעת?

התשובה היא מיס-אן-פלאס

קיבצנו כמה עצות שיעזרו לכם לוודא כי המטבח שלך יהיה מוכן לעומס  בזמן הסרוויס:

  • ארגון ותכנון - וודא כי כל כלי העבודה וחומרי הגלם תקינים ומוכנים לשימוש לפני תחילת העבודה. זה אומנם נשמע כדבר ברור מאליו, אבל זה משהו שתמיד חשוב לבדוק: האם כל הבשר הופשר והושרה במרינדה? האם הסכינים הושחזו? והאם כל כלי ההגשה נשטפו ומוכנים לשימוש?
  • התכונן לשעת העומס - נסה להכין כמה שיותר דברים לפני שהעומס במטבח מתחיל. אם שעת הגשת ארוחות הבוקר עמוסה, וודא כי כמה שיותר מרכיבים של הארוחה הוכנו מראש. אם יש אירוע ספורט חשוב היום ואתה סבור כי יזמינו הרבה מנות בשר, וודא כי צוות העובדים מודע לכך והוא עשה את כל ההכנות הדרושות
  • וודא כי כל צוות המטבח מכיר את התפריט - שוב, נשמע כמו דבר פשוט והגיוני. אבל, האם כל הצוות שעובד היום במשמרת מכיר את התפריט ויודע איך להכין את כל המנות בתפריט? האם הם הכינו את כל מה שצריך לקראת תחילת הסרוויס? חשוב לעשות ווידוא לפני תחילת משמרות כדי ליישר קו ולוודא שלא תהיינה הפתעות לא נעימות
  • ניקיון, ניקיון, ניקיון -רבות דובר על נושא זה, אבל חשוב לזכור שרמת הניקיון במטבח היא גורם משמעותי ביותר ברמת השירות והאוכל שאתה מציע לסועדים שלך. הקפד על רמת ניקיון גבוהה וודא כי צוות המלצרים שלך וצוות המטבח מקפידים על הניקיון
  • השתמש במוצרי רמת מוכנות מתקדמת  - שימוש במוצרים אלו יעזור לך לחסוך זמן בהכנות וכן יצמצמו את הסיכויים לטעויות בהכנת המנות. מוצרי רמת מוכנות מתקדמת איכותיים, במיוחד במטבח בו מוכנות מאות מנות ביום, יסייעו לך להבטיח אחידות ואיכות בכל מנה

הכנה נכונה של המטבח שלך ושל צוות העובדים שלך לתחילת העומס במטבח היא הדרך הטובה ביותר להפחית לחץ בשעת העומס ולהבטיח כי לסועדים שלך תהיה החוויה הטובה ביותר. וודא כי הכל מוכן לפני תחילת המשמרת - זה יחסוך לך זמן, כסף וישפר את רמת השירות.

 

צ'ק ליסט מיס-אן-פלאס

לפני תחילת המשמרת

  • כל התנורים דלוקים ועובדים
  • תחנות העבודה במטבח מוכנות
  • צוות המטבח סיים את כל ההכנות
  • כל רכיבי המנות נמצאים במלאי ומוכנים לשימוש
  • כל כלי העבודה והציוד תקינים  ונמצאים במטבח
  • אתה וצוות העובדים שלך מוכן לעבודה ומתודרך לקראת המשמרת

בזמן המשמרת

  • בזמן הכנת המנות מוודאים כי הכמויות בהן משתמשים נכונות
  • אם יש צורך, השתמשו בטיימרים שיזכירו לצוות העובדים מתי להוריד מנות מהאש
  • חומרי גלם אשר לא השתמשו בהם, מאוחסנים ומסומנים כראוי לשימוש מאוחר יותר 

 

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט