מגדילים מכירות: מיומנות עובדים, מנות מנצחות ותפריט מעוצב וברור

שוחחנו עם שפים מובילים ובעלי מסעדות רבים בארץ. שמענו מהם על הקשיים היומיומיים והאתגרים עמם הם מתמודדים. על בסיס שיחות אלו יצרנו עבורכם רשימה של שיטות עבודה ועצות אשר יסייעו לכם להעניק לסועדים שלכם חוויה יוצאת דופן, להגדיל מכירות ולהגביר את שביעות הרצון של הסועדים שלכם.

בין אם אתם שוקלים לקבל יעוץ קולינרי מקצועי למטבח שלכם ובין אם לא, המדריך משמש כנקודת התחלה טובה לשיפור והתייעלות העסק שלכם. הוא עוסק בניקיון, שימוש נכון במוצרים וחומרי גלם, דרכי מכירה נכונות והתנהלות נכונה עם צוות העובדים.

אנחנו בטוחים שהמדריך להתייעלות, חסכון והגדלת המכירות יסייע לכם בעסק שלכם!

 





הורידו עכשיו את המדריך!