תפריט
נקודות יו-שף

בזמן שענף המסעדות, בתי הקפה והפאבים מתאים את עצמו לשגרה החדשה, הנושאים המרכזיים שמעסיקים את מקבלי ההחלטות עוסקים בעיקר בצמצום תפריטים, חיסכון בעלויות, מיקסום הרווחים והתייעלות העסק.

בשותפות בלעדית, חברנו למומחה סטיבן לובל כדי להביא לכם מדריך ותבנית Excel מוכנה בחינם שייקחו אותכם צעד אחר צעד, ויעזרו לכם להנדס בקלות את התפריט שלכם, מה שיביא לגידול ברווח עבור העסק שלכם.

עשינו בשבילכם את העבודה הקשה, כל שעליכם לעשות הוא לקרוא את המדריך ולמלא את תבנית הExcel בנתונים משלכם והתבנית כבר תעשה את השאר!

להורדת המדריך ותבנית האקסל, מלאו את הפרטים >>

פרטי העסק
צרכנים פרטיים? האתר מיועד ללקוחות משוק המזון המקצועי בלבד
פרטי התקשרות
אישור תנאים