תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת עוגיית "תחרת שקדים":

  • מרגרינה מחמאה 120.0 גרם
  • סוכר 200.0 גרם
  • שקדים פרוסים 200.0 גרם
  • קמח 60.0 גרם
  • רום לבן 60.0 גרם

הרכבת הסופגניה:

  • ריבת חלב 1.2 ק"ג
  1. הכנת עוגיית "תחרת שקדים":

    • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים מחמאה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה
    • מוסיפים לתוך הקערה שקדים פרוסים ורום לבן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
    • מעבירים את התערובת למשטח סיליקון עגול ואופים בחום של 165 מעלות עד לקבלת גוון צבע קרמל
  2. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בריבת חלב ומזלפים מעל הסופגניה ריבת חלב
    • מניחים מעל את עוגיית תחרת השקדים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט