תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת הקישקע:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת הקישקע:

    מערבבים את כל המרכיבים, יוצרים מספר נקניקים בעזרת ניילון נצמד ושומרים במקרר למשך חצי שעה.
  2. אופן הכנת הצ'ולנט:

    מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפפריקה. מוסיפים את השעועית ומערבבים. מוסיפים את שאר הירקות לסיר, מתבלים בדמי גלאס 'קנור', סילאן, מלח ופפריקה מרוקאית ומכסים במים מעל גובה הירקות. מוסיפים את הגריסים ללא ערבוב ומניחים מעל את הקישקע. מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה, מכסים וסוגרים היטב את הסיר.מעבירים לפלטת חימום או תנור בחום של 85-90 מעלות למשך הלילה. ניתן להגיש עם חזרת אדומה וחמוצים בצד.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט