רכיבים
צולנט טבעוני עם קישקע
−
+
₪0.0
אופן הכנת הקישקע:
קמח
/גרם
500.0 גרם
0%
שמן סויה
/גרם
100.0 גרם
0%
מים
/מ"ל
300.0 מ"ל
0%
קישוא מגורד
/יח'
1.0 יח'
0%
דגש מרקי תיבול מרק בצל קנור שקית 1 ק"ג
/גרם
70.0 גרם
0%

בצל מטוגן
/גרם
200.0 גרם
0%
פפריקה מתוקה
/ק"ג
80.0 גרם
0%
מלח
/גרם
0.0 גרם
0%
בצל סגול
/גרם
500.0 גרם
0%
לפת קטנה
/גרם
500.0 גרם
0%
בטטה קטנה לא מקופלת
/גרם
500.0 גרם
0%
כרוב סגול
/גרם
0.5 ק"ג
0%
שעועית לבנה מושרית
/ק"ג
0.5 ק"ג
0%
שעועית חומה מושרית
/ק"ג
0.5 ק"ג
0%
תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%
גריסי פנינה
/גרם
150.0 גרם
0%
שמן
/מ"ל
400.0 מ"ל
0%
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג
/גרם
120.0 גרם
0%

סילאן
/גרם
80.0 גרם
0%
מלח
/גרם
30.0 גרם
0%
פפריקה מרוקאית
/גרם
100.0 גרם
0%
/
אופן הכנת הקישקע:
-
קמח 500.0 גרם
-
שמן סויה 100.0 גרם
-
מים 300.0 מ"ל
-
קישוא מגורד 1.0 יח'
-
בצל מטוגן 200.0 גרם
-
פפריקה מתוקה 80.0 גרם
-
מלח
-
בצל סגול 500.0 גרם
-
לפת קטנה 500.0 גרם
-
בטטה קטנה לא מקופלת 500.0 גרם
-
כרוב סגול 0.5 ק"ג
-
שעועית לבנה מושרית 0.5 ק"ג
-
שעועית חומה מושרית 0.5 ק"ג
-
תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות 1.0 ק"ג
-
גריסי פנינה 150.0 גרם
-
שמן 400.0 מ"ל
-
סילאן 80.0 גרם
-
מלח 30.0 גרם
-
פפריקה מרוקאית 100.0 גרם