תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת סלסה חריפה:

  • פלפל ירוק 5.0 יחידות
  • מירין 200.0 גרם
  • מיץ לימון 200.0 גרם
  • פלפל ירוק חריף נקי מגרעינים 5.0 יחידות
  • עלי כוסברה 150.0 גרם
  • שום 50.0 גרם
  • רוטב סויה מתוק 50.0 גרם

הכנת הקבבים:

  • פרגית טחונה 2.0 ק"ג
  • שום 40.0 גרם
  • ג'ינג'ר כתוש 50.0 גרם
  • פלפל אדום קצוץ דק 100.0 גרם
  • כוסברה קצוצה 50.0 גרם
  • בצל סגול קצוץ 100.0 גרם
  • שמן שומשום 20.0 גרם
  1. הכנת סלסה חריפה:

    • מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון, מתקנים טעם ושומרים בקירור להגשה. מגישים כרוטב קר ליד הקבב
  2. הכנת הקבבים:

    • מערבבים בקערה רחבה את הפרגית הטחונה עם שאר המרכיבים ולשים מספר דקות עד לקבלת מסה מעט דביקה ואחידה
    • יוצרים קציצות קבב ושומרים בקירור חצי שעה לפחות לפני הצלייה
    • צולים על גבי פלנצ'ה ומגישים עם הסלסה בצד
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט