תפריט

רכיבים

+

שיפודי נקניקיות

  • שיפודי נקנקיות 4.0 יח'

בלילה לציפוי

מטבל בצל

הכנות לטיגון


...

הוראות הכנה

  1. שיפודי נקניקיות

    משפדים את הנקניקיות ומקפיאים.
  2. בלילה לציפוי

    מערבבים את הסוכר, השמרים והמים החמימים. מניחים 10 דקות עד שהתערובת מתחילה להקציף והשמרים פעילים. מערבבים יחד את הקמח הלבן וציר עוף 'קנור' ומקפלים לתוך תערובת השמרים. מערבבים היטב ומניחים בצד למשך שעה. התערובת אמורה להתמלא בועות ולתפוח.
  3. מטבל בצל

    מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים לבקבוק לחיץ
  4. הכנות לטיגון

    מוציאים שיפוד נקניקייה מהמקפיא. מצפים בעמילן תירס. לאחר מכן מגלגלים בבלילה באופן אחיד. כעת מגלגלים באבקת הפירה עד שיידבק היטב ככל האפשר. מסיימים בפנקו. מכניסים לסיר הטיגון מייד. מטגנים עד לצבע זהוב וקריספי ומוודאים שפנים הנקניקייה חם
  5. להרכבת המנה

    מגישים את הנקניקייה על מקל עם קוויאר, נבטי עירית ומטבל בצל מעל.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט