תפריט

רכיבים

+

שיפודי שפונדרה

מלפפונים חמוצים

אורז שחור קריספי

  • אורז שחור קצר 1.0 כוסות
  • שמן לטיגון

רוטב ברביקיו קימצ'י

קרם קשיו מעושן

  • מים 320.0 מ"ל
  • שיני שום 2.0 יחידות
  • אגוזי קשיו 150.0 גרם
  • מלח מעושן 1.0 כפיות
  • מיץ לימון 2.0 כפות

איולי צ'ימיצ'ורי


...

הוראות הכנה

  1. שיפודי שפונדרה

    משלבים את כל חומרי המרינדה ומערבבים היטב. משרים את השפונדרה במשך כ4- שעות.
  2. מלפפונים חמוצים

    מעבירים את כל חומרי המרינדה )למעט המים( למיכל. ממליחים את המלפפונים ומניחים למשך 15-20 דקות. מכניסים את המלפפונים המומלחים למרינדה. שופכים מים מעל המלפפונים עד כדי כיסוי מלא. אוטמים את המכל ומקררים למשך הלילה.
  3. אורז שחור קריספי

    מטגנים את האורז בשמן עד שהוא מתחיל להתנפח ואפשר לראות את הפנים הלבן של הגרגר שהופך לפריך. מעבירים למסננת ומניחים בצד
  4. רוטב ברביקיו קימצ'י

    מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומרסקים עד למרקם חלק. מניחים בצד
  5. קרם קשיו מעושן

    משרים את הקשיו במים למשך הלילה. מסננים את הקשיו ושומרים את הנוזל. מעבירים את הקשיו, השום, המלח המעושן ומיץ הלימון לבלנדר. מרסקים עד למרקם חלק וקרמי, מוסיפים ממי ההשריה עד לקבלת המרקם הרצוי. מתבלים לפי הטעם במלח ובמיץ לימון
  6. איולי צ'ימיצ'ורי

    מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר ומרסקים עד למרקם חלק. מניחים בצד.
  7. הגשה

    משפדים את הבשר על השיפודים. צולים על חום גבוה בגריל בשני הצדדים עד לחריכה קלה. מניחים על צלחת. מפזרים מעל השיפודים שמן צ'ילי, מלפפונים חמוצים, אורז שחור קריספי ופרוסות בצל ירוק. מניחים את 3 הרטבים בקעריות ומגישים לצד השיפודים.
    להגשה 170 גרם שפונדרה מושרה במרינדה 4 שיפודי עץ או מתכת 60 גרם רוטב ברביקיו קימצ'י 60 גרם קרם קשיו מעושן 60 גרם איולי צ'ימיצ'ורי 2 כפות קוביות מלפפונים חמוצים 2 כפות אורז שחור קריספי 1 כפית בצל ירוק פרוס דק 11/2 כפיות שמן צ'ילי
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט