תפריט

רכיבים

+

הכנה - אורז

ביריה – בשר מפורק

  • נתח כתף בקר 1.0 יח'
  • אורגנו 15.0 גרם
  • מים 1.0 ליטר
  • חצי בצל קטן 1.0 יח'
  • שיני שום 2.0 יחידות
  • עלי דפנה 1.0 יח'
  • פלפלי גואחיו, מרוסקים למחית 2.0 יח'
  • רבע כוס תערובת אנאטו דחוסה 1.0 כוסות
  • שמן זית 75.0 מ"ל

איולי גוואחיו ושום

ארנצ'יני


...

הוראות הכנה

  1. הכנה - אורז

    מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים אורז ומתחילים לקלות אותו. מתבלים את האורז בדגש טעם עוף 'קנור' ובאבקת אנאטו. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה מהירה. מרגע שהאורז רותח, מורידים ללהבה נמוכה ומכסים את הסיר. האורז צריך להתבשל כ15- דקות. בסיום דקות בסיר מכוסה. הבישול יש להמתין 5 משטחים את האורז על תבנית אפייה ומכניסים למקרר. הערה: האורז המקורר יקל על עיצוב הכדורים.

  2. ביריה – בשר מפורק

    בסיר גדול צורבים את בשר הבקר, מתבלים בציר בקר ׳קנור׳ ואורגנו, ומתחילים להוסיף בצל, שום, עלי דפנה, ומים. מוסיפים מחית גואחיו. שעות. מבשלים לאט על אש קטנה כ3- מרגע שהבשר מבושל היטב, מפזרים אותו על תבנית ומכניסים למקרר. כשמפוררים את הבשר משאירים חלק מנוזלי הבישול כדי שהבשר לא יתייבש. הערה: יש להניח את כל המרכיבים בסיר כך שהם לא טבולים לגמרי בנוזלים, ולהימנע מבישול על להבה גבוהה.
  3. איולי גוואחיו ושום

    מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומרסקים עד למרקם חלק. שופכים לתוך מכל או בקבוק לחיץ ומכניסים למקרר. צבע האיולי צריך להיות עז, והמרקם דליל יחסית
  4. ארנצ'יני

    חותכים את האורז ל8- על התבנית, ועושים זאת גם עם בשר הביריה. מתחילים לעצב את כדורי האורז של הארנצ'יני: לוקחים ריבוע אורז, בשר מפורק, ומכניסים פנימה קוביית גבינה/גבינה פעמים. טבעונית. חוזרים על התהליך 8 החומרים אמורים להתעצב בקלות לצורת כדורים. כשהארנצ'יני מוכנים, טובלים אותם בקמח, ביצה ופירורי לחם. חוזרים על הכדורים, מניחים על הפעולה עם כל 8 תבנית שטוחה ומקפיאים. מרגע שהכדורים קרים, אפשר להתחיל לטגן אותם בשמן עמוק עד לצבע חום זהוב. צריך לזכור שכל המרכיבים כבר בושלו, יש רק לוודא שהגבינה בפנים מותכת.
  5. להרכבת המנה

    מורחים איולי גוואחיו ושום על צלחת. מוסיפים שני כדורי ארנצ'יני. מפזרים למעלה פרמז'ן מגורד (אופציונאלי), עלי כוסברה ופרוסת צנונית.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט