תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הציפוי:

  • חלבון 150.0 גרם
  • אבקת סוכר 250.0 גרם
  • שקדים פרוסים 750.0 גרם

הכנת המילוי:

  • שמנת מתוקה 1.0 ליטר
  • אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם
  1. הכנת הציפוי:

    • מערבבים בקערה את החלבון ואבקת הסוכר
    • מוסיפים שקדים פרוסים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד
    • מפזרים את התערובת בתבנית אפייה
    • מכניסים את התבנית לתנור בחום 160 מעלות עד לקבלת קירמול וייבוש השקדים
  2. הכנת המילוי:

    • מקציפים שמנת מתוקה
    • מוסיפים תוך כדי הקצפה אבקת קרם פטיסייר עד קבלת קרם אוורירי ויציב
  3. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בקרם פטיסייר ומורחים אותו גם מעל הסופגניה כבסיס לציפוי
    • "טובלים" את הסופגניה בתבנית השקדים המקורמלים ומפזרים אבקת סוכר מעל
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט