תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. בקערה מערבבים היטב את כל חומרי הקציצה הטבעונית ומנחים במקרר להתייצבות המסה למשך חצי שעה לפחות.
    2. יוצרים קציצות ומטגנים בטיגון עמוק (ניתן גם לאפות בתנור)
    30 במקביל מחמים סיר רחב ונמוך עם שמן ומטגנים את הבצל, שום גזר וסלרי טיגון קצר.
    4. מוסיפים את הרוטב הפיקנטי ורוטב הקארי עם קוקוס ”קנור“, מוסיפים מים לדילול (כוס עד כוס וחצי) ומבאים לרתיחה, מוסיפים את גרגירי החומוס המבושל ואת הקציצות המטוגנות ומבשלים ביחד כ 10-15 דקות.
    5. מגישים במרקיה עם אורז לבן בנפרד וסלטון קטן.
  2. להגשה:

    אורז לבן מאודה סלטון עלי כוסברה, נענע וצנונית פרוסה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט