רכיבים
הכנת הגנאש מנגו:
-
קצפת צמחית 0.5 ק"ג
-
מחית מנגו 500.0 גרם
-
שוקולד לבן ורד הגליל 5 ק"ג 2.4 ק"ג
הכנת הספוג:
-
סוכר 0.2 ק"ג
-
ביצים 400.0 גרם
-
מלח 15.0 גרם
-
קמח 50.0 גרם
מילוי הפפיטה:
הכנת המרנג:
-
חלבון 500.0 גרם
-
סוכר 1.0 ק"ג
הוראות הכנה
-
הכנת הגנאש מנגו:
- מרתיחים בסיר מחית מנגו
- בקערה נפרדת שמים שוקולד לבן ושמנת צמחית ומעל שופכים את התערובת המורתחת
- מכניסים לבלנדר את התערובת ויוצרים אמולסיה
-
הכנת הספוג:
- מכניסים לקערת המיקסר ביצים, סוכר ומלח ומקציפים עד לקבלת קצף יציב
- מקפלים פנימה קמח ומוסיפים מחית מנגו
- ממלאים לתוך כוסות את התערובת ומכניסים למיקרו למשך 2 דקות
-
מילוי הפפיטה:
- ממלאים פפיטה ברוטב תות
-
הכנת המרנג:
- מרתיחים בסיר חלבון וסוכר עד שמגיעים לחום של 60 מעלות
- מעבירים למיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים צבעי מאכל ומקציפים עד שמתקבל קצף חלק ויציב
-
הרכבת הסופגניה:
- ממלאים את הסופגניה בגנאש מנגו מורחים מעליה את הגנאש
- מניחים מעל את המרנגים