תפריט
נקודות יו-שף
1. מהו הצעד הראשון בהפיכת המטבח שלך למקום טוב יותר?

1. מהו הצעד הראשון בהפיכת המטבח שלך למקום טוב יותר?

א.     לדאוג לבוס

ב.     להרוויח כמה שיותר כסף

ג.      לשמור על עצמך

ד.     לבשל את כל האוכל

עיין בגורמי FATTOM הנפוצים למידע נוסף על בטיחות המזון.

2. אילו סימנים עלולים לאותת על כך שמישהו בצוות מתקשה?

2. אילו סימנים עלולים לאותת על כך שמישהו בצוות מתקשה?

א.     תשישות שלא עוברת

ב.     צחוק היסטרי

ג.      דַבֶּרת מוגזמת

ד.     ריכוז בעבודה

3. 3.	איך אפשר לפתוח בשיחה עם מישהו?

3. 3. איך אפשר לפתוח בשיחה עם מישהו?

a.     צריך להמתין עד שיפנו אליך

b.     לפנות לאותו אדם

c.      להיות בלתי זמין

d.     לטפוח לו טפיחה על הגב

4. מדוע חשוב להגן על השעות שיש לעובדים מחוץ לעבודה?

4. מדוע חשוב להגן על השעות שיש לעובדים מחוץ לעבודה?

א.     כדי שלא יתרשלו

ב.     כדי שיוכלו ללמוד מיומנות חדשה

ג.      כדי שיוכלו לעבוד ביתר יעילות

ד.     כדי שיכלו 'למלא מצברים' ולהתמקד בעבודה