תפריט

רכיבים

+

אופן ההכנה

  • כדורי בצק מוכנים במשקל 250 גרם כל אחד 10.0 יחידות
  • רוטב אלפרדו קנור 1 ליטר 1.0 ליטר
  • מוצרלה מגורדת 1.5 ק"ג
  • אספרגוס טרי 0.5 ק"ג
  • בצל סגול פרוס 200.0 גרם
  • גבינת פרמז'ן מגורדת 200.0 גרם

...

הוראות הכנה

  1. אופן ההכנה

    1. מרדדים את כדורי הבצק לקוטר 30 ס"מ
    2. מורחים כל פיצה בכף רוטב אלפרדו "קנור" ומפזרים מעל 150 גרם מוצרה מגורדת
    3. מפזרים מעל עגבניות שרי, אספרגוס, בצל סגול וגבינת פרמזן
    4. אופים בתנור אבן בחום של 280-300 מעלות כ2-3 דקות
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט