תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • כדורי בצק מוכנים במשקל 250 גרם כל אחד 10.0 יחידות
  • מוצרלה מגורדת 2.0 ק"ג
  • אספרגוס טרי 1.0 ק"ג
  • עגבניות שרי חצויות 300.0 גרם
  • בצל סגול פרוס 200.0 גרם
  • גבינת פרמז'ן מגורדת 200.0 גרם
  1. הכנת המנה:

    • מרדדים את כדורי הבצק לקוטר של 30 ס"מ
    • מורחים כל פיצה בכף רוטב אלפרדו ומפזרים מעל כ-150 גרם מוצרלה מגורדת
    • מפזרים מעל עגבניות שרי, אספרגוס, בצל סגול וגבינת פרמז'ן
    • אופים בתנור אבן בחום של 300-280 מעלות במשך3-2 דקות