+

הכנת המנה:

  • כדורי בצק מוכנים במשקל 250 גרם כל אחד 10 יחידות
  • מוצרלה מגורדת 2 ק"ג
  • אספרגוס טרי 1 ק"ג
  • עגבניות שרי חצויות 300 גרם
  • בצל סגול פרוס 200 גרם
  • גבינת פרמז'ן מגורדת 200 גרם
  1. הכנת המנה:

    • מרדדים את כדורי הבצק לקוטר של 30 ס"מ
    • מורחים כל פיצה בכף רוטב אלפרדו ומפזרים מעל כ-150 גרם מוצרלה מגורדת
    • מפזרים מעל עגבניות שרי, אספרגוס, בצל סגול וגבינת פרמז'ן
    • אופים בתנור אבן בחום של 300-280 מעלות במשך3-2 דקות
+