פיצה ביאנקה
פיצה לבנה ועדינה בה רוטב האלפרדו מחליף את את רוטב העגבניות

רכיבים
הכנת המנה:
-
כדורי בצק מוכנים במשקל 250 גרם כל אחד 10 יחידות
-
מוצרלה מגורדת 2 ק"ג
-
אספרגוס טרי 1 ק"ג
-
עגבניות שרי חצויות 300 גרם
-
בצל סגול פרוס 200 גרם
-
גבינת פרמז'ן מגורדת 200 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- מרדדים את כדורי הבצק לקוטר של 30 ס"מ
- מורחים כל פיצה בכף רוטב אלפרדו ומפזרים מעל כ-150 גרם מוצרלה מגורדת
- מפזרים מעל עגבניות שרי, אספרגוס, בצל סגול וגבינת פרמז'ן
- אופים בתנור אבן בחום של 300-280 מעלות במשך3-2 דקות