תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה:

  • מוצרלה מגורדת 500.0 גרם
  • גבינת פרמזן מגורדת 400.0 גרם
  • בטטה 1.0 ק"ג
  • קישוא או זוקיני פרוס דק 1.0 ק"ג
  1. אופן ההכנה:

    • יוצקים רוטב אלפרדו בתחתית הגסטרונום, ומניחים 2 עלי לזניה כדי לכסות את כל שטח הגסטרונום
    • בקערה נפרדת מערבבים את רוטב האלפרדו עם רוטב הנפוליטנה לקבלת רוטב רוזה, ויוצקים על עלי הלזניה
    • מקלפים את הבטטה והזוקיני, מבשלים ופורסים
    • מפזרים מעל את גבינת המוצרלה, הזוקיני והבטטה. חוזרים על פעולה זו עד שמתקבלות 4 שכבות
    • מעל השכבה האחרונה של עלי הלזניה יוצקים רוטב רוזה וגבינה לסגירת המנה
    • מכסים ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכ-25 דקות
    • מצננים, חותכים ומגישים