תפריט
נקודות יו-שף

מי אמר שמנות ארוזות לא יכולות להיות יפות וטעימות?

עולם ההסעדה המוסדי התאים את עצמו למציאות הנוכחית בחודשים האחרונים:
איסורי התקהלות בחדר האוכל, הנחיות משרד הבריאות ושינוי של הבופה הפתוח -
שמו את המנות הארוזות "במרכז השולחן".

השפים שלנו הכינו במיוחד בשבילכם 12 מנות צבעוניות וטעימות המותאמות לשמירה על הטעמים לאורך זמן בחימום ואירוז.

מנות ה"לאנץ' בוקס", טיפים והמלצות לעבודה נכונה אוגדו יחדיו בחוברת דיגיטלית שתשדרג את ארוחת הצהריים שתבשלו ללקוחות שלכם במקום העבודה.

הורידו את חוברת המתכונים והטיפים עכשיו!

צרכנים פרטיים? האתר מיועד ללקוחות משוק המזון המקצועי בלבד