תפריט
נקודות יו-שף

 

רגע לפני שהאורחים והסועדים חוזרים למלונות ולארוחות הבופה, 
הכנו עבורכם חוברת מיוחדת עם הטרנדים הלוהטים בתחום הסעדת המלונות:
בשיטת ה-Personal Buffet הסועדים שלכם יחשפו למנות אישיות ויצירתיות המוגשות לפס החם והקר           
וטרנד ה-Show Cooking יהפוך כל ארוחת בופה לחוויית אירוח שתחזיר את הסועדים אליכם בכל פעם מחדש

עובדים בטוח!

עובדים בטוח!

בנוסף למתכונים ריכזנו בחוברת את כל ההנחיות לעבודה בטוחה ונקייה בסביבת הבופה כדי שתוכלו לספק לאורחים שלכם את האירוח המושלם! להורדת החוברת המלאה ללא עלות לחצו >>

להורדת החוברת >>