תפריט
נקודות יו-שף

כמנת פתיחה או כארוחה בפני עצמה, המרק תופס מקום חשוב אצל הלקוח הישראלי שמחפש תמיד גיוון וטעמים מפתיעים.

סדרת "מרק היום" של קנור מציעה מגוון אפשרויות למרקים עשירים, טעימים, משתלמים ופשוטים להכנה והחלטנו להוסיף עוד תבלין מיוחד לסיר:

השפים שלנו אספו במיוחד עבורכם טיפים מפתיעים לשדרוגי מרקים:
מנגיעה מדויקת וקרמית של רוטב אלפרדו במרק פטריות, תוספות אקזוטיות של חלב קוקוס וג'ינג'ר למרק כתום וטיפים נוספים למגוון המרקים האהובים על הלקוח הישראלי.

שמחים להגיש לכם את חוברות המתכונים ולחמם לכם וללקוחותיכם את החורף.

הורידו עכשיו את חוברת השדרוגים !

צרכנים פרטיים? האתר מיועד ללקוחות משוק המזון המקצועי בלבד