הטרנד החם שכבש את העולם הגיע לישראל! ארוחה שלמה מאוזנת, צבעונית וכיפית לאכילה, המוגשת ב"קערת כוח" מיוחדת.
חומרי הגלם אינם מבושלים יחד והשילובים היצירתיים של דגנים, חלבונים, קטניות, ירקות טריים ורטבים מיוחדים, קורים בקערת הבריאות עצמה ולא לפני כן.
זה הזמן להביא את המסעדה להסעדה!

פאוור בול מאפשר לך להגיש מנה סגורה השומרת על "פוד קוסט" קבוע ומותאם, ומצמצמת עודפי מזון.

רוצה להפתיע את הלקוחות שלך עם מנות פאוור בול מעולות?

מצטרפים לפעילות פאוור בול, קונים ממגוון מוצרי יוניליוור ומקבלים:

  • קערות מיוחדות (Bowls) לפעילות שיעזרו לך להגיש את המנות בצורה מושלמת
  • חוברת מתכונים ותמיכה קולינרית מהשפים של יוניליוור פודסולושיינס בהטמעת הפעילות
  • כלים שיווקיים לחשיפת הפעילות לסועדים (רול-אפ, מעמד שולחני ועוד)

מהם המרכיבים המנצחים של מנת פאוור בול?

דגנים

דגנים ותחליפי דגן

הבסיס של "קערת הכוח". ניתן לגוון עם קוסקוס דורום, פתיתים עם חיטה מלאה, אורז לבן ומלא, בורגול, כוסמת וכן קינואה בצבעים שונים

תוספות

תוספות לשדרוג

אופציות לתוספות קראנצ'יות הן בוטנים קלויים גרוסים, שומשום שחור ולבן, גרעיני דלעת, קצח, שברי בוטנים, אגוזי קשיו קצוץ, אגוזי מלך ועוד

ירקות

ירקות

ירקות טריים, שמומלץ לחתוך לקוביות או לרצועות דקות (ג'וליינים): מלפפונים, עגבניות מזנים שונים, כרוב בצבעים מגוונים גזר, סלק חי, צנונית, אפונת גינה, בצל לבן וסגול, גמבה, גרגירי תירס, אבוקדו, עלי בייבי וארוגולה.
ירקות שזקוקים לבישול או אידוי: אספרגוס, בטטה, ברוקולי, כרובית, פטריות, אפונה, אדממה, כרוב ניצנים, אפונת שלג.
להשלמת המנה ניתן לעטר בכוסברה, טבעות צ'ילי חריף, צנונית פרוסה לטבעות דקות ובצל ירוק מסולסל

חלבון

תוספת חלבון

חזה עוף או פרגית צלויים במרינדה, סלמון או דג אחר אפוי או מאודה, בשר טחון, קוביות טופו, קטניות וביצים

רטבים

רטבים

רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק "הלמנ'ס", ויניגרט צ'ילי הדרים "הלמנ'ס", ויניגרט אסייאתי "הלמנ'ס", רוטב צ'ילי חריף "קנור", טחינה ולימון ועוד

 

רוצה להצטרף לפעילות הפאוור בול שלנו?

ניצור עמך קשר לאחר מילוי הפרטים בטופס

פרטי העסק