תפריט
נקודות יו-שף

 

1: בטיחות העובדים 

בדקו דרך קבע את מצב העובדים, ודאו שהם לא ירגישו הכרח להגיע לעבודה אם אינם מרגישים טוב, והרגיעו אותם כדי שידעו שזה בסדר להישאר בבית

 

2: סניטציה 

מנו אחראי בכל משמרת שיאמן את הצוות ויפקח עליו בנקיטת אמצעי הזהירות הנוספים לטיפול במזון

 

3: הפיצו מסר ללקוחות שלכם 

ספרו להם שאתם פתוחים ושאתם נוקטים אמצעי זהירות כדי להבטיח את בטיחותם

 

4: בדקו את האפשרות למשלוחים 

אם משלוחים אינם כלולים כבר במודל העסקי שלכם, הוסיפו אותם. עודדו את המלצרים להשתתף כדי לפצות על אובדן ההכנסה מטיפים. הצטיידו במלאי של כלים לטייק אוויי.

 

5: צמצמו את התפריט 

השאירו את המנות המובילות בלבד, הוציאו מהתפריט פריטים שמוצעים לזמן מוגבל ומנות היום. כך תוכלו להסתדר עם הצמצום הבלתי נמנע בהיקף הצוות ולהחזיק פחות מלאי.