רכיבים
הכנת הסלט:
-
לבבות חסה ערבית 500.0 גרם
-
חסה סלנובה אדומה 200.0 גרם
-
עלי רוקט או ארוגולה 150.0 גרם
-
צנונית פרוסה 100.0 גרם
-
עגבניות שרי חצויות 200.0 גרם
-
שומר פרוס דק 150.0 גרם
-
בצל סגול פרוס דק 100.0 גרם
-
תמר מג'הול מגולען וחתוך לרבעים 150.0 גרם
הכנת קרוסטיני גבינת עיזים ותמרים:
-
באגט 1.0 יחידות
-
גבינת עיזים פרוסה 250.0 גרם
-
פיסטוק מקולף קלוי ושבור 150.0 גרם
-
שמן זית 50.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת הסלט:
- שוטפים ומייבשים היטב את עלי החסה והרוקט
- חותכים חיתוך גס ומערבבים עם שאר הירקות
- מערבבים עם רוטב חרדל ודבש או מגישים עם סוסייר לצד הקערה לטובת תיבול עצמי של כל סועד
- מפזרים פיסטוק מעל לקישוט
-
הכנת קרוסטיני גבינת עיזים ותמרים:
- פורסים את הבאגט ל-10 פרוסות בחיתוך אלכסוני
- משמנים את הפרוסות בשמן זית עם שן שום, וקולים על גריל או בתנור
- מניחים על כל פרוסה מטבע גבינת עיזים וחצי תמר מגולען
-
הכנת המנה:
- להגשה, מניחים קרוסטיני על כל מנה אישית, או מפזרים על פני הסלט במידה ומוגש במזנון או במרכז שולחן