רכיבים
הכנת התה:
-
מים 1000.0 מ"ל
הטוויסט:
-
מונין שקדים 100.0 מ"ל
-
חלב מוקצף 1000.0 מ"ל
-
אבקת קקאו 10.0 כפית
אפשרות ראשונה:
-
ויסקי בורבון 150.0 מ"ל
הוראות הכנה
-
הכנת התה:
- טובלים את שקיקי התה במשך 4 עד 5 דקות במים רתוחים (100 מעלות)
-
הטוויסט:
- מוסיפים מונין שקדים וחלב מוקצף
- מפזרים מעל אבקת קקאו
-
אפשרות ראשונה:
- מוסיפים ויסקי בורבון ליצירת משקה אלכוהולי
-
אפשרות שנייה:
- במקום המונין מוסיפים אמארטו די סארונו. אין צורך להוסיף בורבון