תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת התה:

הטוויסט:

  • מונין שקדים 100.0 מ"ל
  • חלב מוקצף 1000.0 מ"ל
  • אבקת קקאו 10.0 כפית

אפשרות ראשונה:

  • ויסקי בורבון 150.0 מ"ל
  1. הכנת התה:

    • טובלים את שקיקי התה במשך 4 עד 5 דקות במים רתוחים (100 מעלות)
  2. הטוויסט:

    • מוסיפים מונין שקדים וחלב מוקצף
    • מפזרים מעל אבקת קקאו
  3. אפשרות ראשונה:

    • מוסיפים ויסקי בורבון ליצירת משקה אלכוהולי
  4. אפשרות שנייה:

    • במקום המונין מוסיפים אמארטו די סארונו. אין צורך להוסיף בורבון