+

הכנת התה:

הטוויסט:

  • מונין שקדים 100 מ"ל
  • חלב מוקצף 1000 מ"ל
  • אבקת קקאו 10 כפית

אפשרות ראשונה:

  • ויסקי בורבון 150 מ"ל
  1. הכנת התה:

    • טובלים את שקיקי התה במשך 4 עד 5 דקות במים רתוחים (100 מעלות)

  2. הטוויסט:

    • מוסיפים מונין שקדים וחלב מוקצף
    • מפזרים מעל אבקת קקאו
  3. אפשרות ראשונה:

    • מוסיפים ויסקי בורבון ליצירת משקה אלכוהולי
  4. אפשרות שנייה:

    • במקום המונין מוסיפים אמארטו די סארונו. אין צורך להוסיף בורבון
+