תפריט

רכיבים

+

Step 2


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. חוצים את לבבות הקיסר לאורך, שוטפים ומיבשים.
    2. מסדרים בצלחת אישית שלושה חצי לבבות קיסר ומורחים בעזרת מברשת את הרוטב קיסר של “הלמנ‘ס” שיחדור בין העלים.
    3. מפזרים מעל קרוטונים ופרמזן ומגישים.
  2. Step 2

  3. גיוונים לסלט קיסר:

    • ביצה קשה /רכה: מבשלים את הביצים למשך 9 דקות בדיוק ומקררים במי קרח
    • פילה אנשובי וצלפים
    • טונה משומרת / טרייה צלויה ומפורקת על הסלט
    • פילה סלמון מאודה ומפורק קר על הסלט
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט