תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • אנדיב אדום 500.0 גרם
  • אנדיב לבן 500.0 גרם
  • אגוזי מלך קלויים 40.0 גרם
  • גבעולי סלרי 3.0 יחידות
  • צנונית 100.0 גרם
  • צ'יפס בטטה
  1. הכנת המנה:

    • חוצים את האנדיב לשניים ומפרידים את העלים
    • במקביל חותכים סלרי בצורה אלכסונית לרצועות קטנות ואת הצנונית לפרוסות דקות
    • בעזרת קולפן יוצרים גילופי בטטה ומטגנים בשמן עמוק עד קבלת קריספיות
    • מערבבים את כל מרכיבי הסלט יחד עם הרוטב
    • מניחים צ'יפס בטטה מעל

    ניתן להחליף את האנדיב בלבבות חסהבמידה ומגישים בצנצנות יש לערבב את כל מרכיבי הסלט ללא הרוטב והצ'יפס, לזלף רוטב מעל כל צנצנת ולהניח מעל את הצ'יפס