+

הכנת הסלט:

  1. הכנת הסלט:

    • מפרקים את ראשי האנדיב לעלים שלמים ויפים הניתנים למילוי
    • חותכים את הסלק לג'וליינים ומשרים במי קרח לחצי שעה למניעה הפרשת הצבע. מסננים ומייבשים
    • חותכים את התפוח לקוביות קטנות, מערבבים עם מעט מיץ לימון או ויניגרט הדרים למניעת השחרה
    • קולים וקוצצים את הפקאן
  2. הרכבת המנה:

    • ממלאים כל עלה בכפית גבינת עיזים, 5-4 מקלוני סלק, 5-4 קוביות תפוחי עץ. מפזרים מעל פקאן קצוץ ומזלפים ויניגרט הדרים
    • מגישים במגש כמנת נשנוש בקבלת פנים
+