תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

חומרים לבלילת העוף:

  • קמח לבן 300.0 גרם
  • קורנפלור 300.0 גרם
  • פפריקה מעושנת 1.0 כפות
  • מלח 2.0 כפית
  • פלפל שחור גרוס 1.0 כפית
  • אבקת שום 1.0 כפית

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מערבבים בקערה את הקמחים והתבלינים ומחלקים לשתי קערות.
    2. לקערה אחת מוסיפים כוס וחצי מים ומערבבים לקבלת בלילה סמיכה. את הקערה עם יתרת התערובת היבשה שומרים בצד.
    3. מכניסים את פרוסות חזה העוף לבלילה. בעזרת מלקחיים מוציאים את פורסת עוף מהבלילה ומעברים לקערת הקמח המתובל לציפוי נוסף ומעברים מיד לשמן עמוק וחם לטיגון של 4-5 דקות .
  2. חומרים לבלילת העוף:

  3. להגשה:

    • קולים על גריל או פלנצ'ה את הלחמניות לקבלת פריכות.
    • מסדרים על תחתית הלחמנייה, 2-3 עלי חסה, בצל סגול ועגבנייה פרוסה.
    • מניחים מעל את העוף הפריך אחרי טיגון, מזלפים מעל רוטב קיסר “הלמנ‘ס” ומגישים עם מלפפון כבוש.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט