טורנדו רוסיני
מתכון לטורנדו רוסיני - המבורגר על מצע וופל בלגי עם מדליוני כבד אווז ביין אדום

רכיבים
הכנת המנה
-
עלי תרד 50.0 גרם
-
קציצת המבורגר בקר 1.0 יחידה
-
וופל בלגי 2.0 יחידות
-
מדליוני כבד אווז במשקל 50 גרם כל אחד 2.0 יחידות
-
בצל פרוס 60.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת המנה
- מחממים את הוופל הבלגי במסוע
- צולים את ההמבורגר למידה הרצויה. במקביל, צולים את הבצל והתרד על הפלנצ'ה
- צולים את כבד האווז לדרגת מדיום
- מורחים את הוופל הבלגי במיונז הלמנ'ס. מניחים מעל את הבצל והתרד המוקפצים
- מניחים את ההמבורגר על הבצל והתרד, ועליו את כבד האווז
- מזלפים רוטב יין אדום ומקשטים בתלתלי בצל ירוק