+

הכנת המנה

  • עלי תרד 50 גרם
  • קציצת המבורגר בקר 1 יחידה
  • וופל בלגי 2 יחידות
  • מדליוני כבד אווז במשקל 50 גרם כל אחד 2 יחידות
  • בצל פרוס 60 גרם
  1. הכנת המנה

    • מחממים את הוופל הבלגי במסוע
    • צולים את ההמבורגר למידה הרצויה. במקביל, צולים את הבצל והתרד על הפלנצ'ה
    • צולים את כבד האווז לדרגת מדיום
    • מורחים את הוופל הבלגי במיונז הלמנ'ס. מניחים מעל את הבצל והתרד המוקפצים
    • מניחים את ההמבורגר על הבצל והתרד, ועליו את כבד האווז
    • מזלפים רוטב יין אדום ומקשטים בתלתלי בצל ירוק
+