+

הכנת הדובשניות:

  • סוכר חום 200 גרם
  • מים חמים 200 מ"ל
  • דבש 700 גרם
  • שמן 200 מ"ל
  • ביצים 4 יחידות
  • קמח 1.2 ק"ג
  • אבקת סודה לשתייה 20 גרם
  • ציפורן טחון 4 גרם
  • אבקת קקאו 10 גרם
  • וניל 1 יחידה

הכנת המילוי:

  • שמנת מתוקה 1 ליטר
  • גלוקוזה 100 גרם
  • מילוי תפוחים מוכן 500 גרם
  1. הכנת הדובשניות:

    • במיקסר עם וו גיטרה מעבדים סוכר, קלאסיק קפוצ'ינו, מים, סירופ מייפל, דבש, שמן וביצים
    • מוסיפים בבת אחת את כל החומרים היבשים שנותרו: קמח, אבקת סודה לשתייה, ציפורן טחון, אבקת קקאו ווניל. מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה
    • מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים דובשניות על נייר אפייה
    • אופים בחום של 180 מעלות כ-6-5 דקות
  2. הכנת המילוי:

    • מביאים לרתיחה: שמנת מתוקה, גלוקוזה וקלאסיק תות
    • מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד מריר עד להמסה לקבלת גנאש
    • מקררים כ-24 שעות
  3. הרכבת הדובשניות:

    • מעבדים את הגנאש בעזרת מיקסר עם וו גיטרה
    • בעזרת שק זילוף מזלפים את מילוי הגנאש על דפנות הבסיס במעגל ובמרכז הבסיס מוסיפים בעזרת שק זילוף נוסף מילוי תפוחים
    • מניחים מעל דובשנית נוספת כך שמתקבל "סנדוויץ" דובשנית
+