דובשניות תפוחים

רכיבים
הכנת הדובשניות:
-
סוכר חום 200.0 גרם
-
קלאסיק קפוצ'ינו קארט דור צנצנת פלסטיק 900 גרם 20.0 גרם
-
מים חמים 200.0 מ"ל
-
דבש 700.0 גרם
-
שמן 200.0 מ"ל
-
ביצים 4.0 יחידות
-
קמח 1.2 ק"ג
-
אבקת סודה לשתייה 20.0 גרם
-
ציפורן טחון 4.0 גרם
-
אבקת קקאו 10.0 גרם
-
וניל 1.0 יחידה
הכנת המילוי:
-
שמנת מתוקה 1.0 ליטר
-
קלאסיק תות קארט דור צנצנת פלסטיק 900 גרם 150.0 גרם
-
גלוקוזה 100.0 גרם
-
מילוי תפוחים מוכן 500.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת הדובשניות:
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים סוכר, קלאסיק קפוצ'ינו, מים, סירופ מייפל, דבש, שמן וביצים
- מוסיפים בבת אחת את כל החומרים היבשים שנותרו: קמח, אבקת סודה לשתייה, ציפורן טחון, אבקת קקאו ווניל. מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה
- מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים דובשניות על נייר אפייה
- אופים בחום של 180 מעלות כ-6-5 דקות
-
הכנת המילוי:
- מביאים לרתיחה: שמנת מתוקה, גלוקוזה וקלאסיק תות
- מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד מריר עד להמסה לקבלת גנאש
- מקררים כ-24 שעות
-
הרכבת הדובשניות:
- מעבדים את הגנאש בעזרת מיקסר עם וו גיטרה
- בעזרת שק זילוף מזלפים את מילוי הגנאש על דפנות הבסיס במעגל ובמרכז הבסיס מוסיפים בעזרת שק זילוף נוסף מילוי תפוחים
- מניחים מעל דובשנית נוספת כך שמתקבל "סנדוויץ" דובשנית