+

הכנת הדובשניות:

הכנת המילוי:

  1. הכנת הדובשניות:

    • במיקסר עם וו גיטרה מעבדים סוכר, קלאסיק קפוצ'ינו, מים, סירופ מייפל, דבש, שמן וביצים
    • מוסיפים בבת אחת את כל החומרים היבשים שנותרו: קמח, אבקת סודה לשתייה, ציפורן טחון, אבקת קקאו ווניל. מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה
    • מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים דובשניות על נייר אפייה
    • אופים בחום של 180 מעלות כ-6-5 דקות
  2. הכנת המילוי:

    • מביאים לרתיחה: שמנת מתוקה, גלוקוזה וקלאסיק תות
    • מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד מריר עד להמסה לקבלת גנאש
    • מקררים כ-24 שעות
  3. הרכבת הדובשניות:

    • מעבדים את הגנאש בעזרת מיקסר עם וו גיטרה
    • בעזרת שק זילוף מזלפים את מילוי הגנאש על דפנות הבסיס במעגל ובמרכז הבסיס מוסיפים בעזרת שק זילוף נוסף מילוי תפוחים
    • מניחים מעל דובשנית נוספת כך שמתקבל "סנדוויץ" דובשנית
+