תפריט
נקודות יו-שף
+

רכיבים לאורז

  • 150 גרם אורז יסמין מבושל
  • ביצה 1.0 יחידה
  • בצל חתוך לקוביות 20.0 גרם
  • גזר חתוך לקוביות 20.0 גרם
  • פלפל אדום קוביות 20.0 גרם
  • 3 כפות שמן לבישול
  • קורט מלח ופלפל

רכיבים לדג

רכיבים לסלט:

  1. רכיבים לאורז

  2. רכיבים לדג

  3. אופן הכנה:

    • מקמחים את הדג בקונפלור ומטגנים בשמן עמוק
    • .מכינים את האורז: בסיר עם מעט שמן מטגנים את הירקות, מוסיפים את הביצה ומערבבים. מוסיפים את האורז והרוטב ומערבבים. .3מקשטים בבצל ירוק ומסדרים בצלחת ההגשה לצד הדג והסלט. .
  4. רכיבים לסלט: