רכיבים
הכנות:
-
קוביות בטטה צלויות 2.0 ק"ג
-
שעועית ירוקה עדינה מופשרת 1.0 ק"ג
-
בצל חתוך לקוביות 200.0 גרם
-
שעועית אדומה מבושלת 300.0 גרם
אופן הכנת תבשיל הצ'ילי קון קרנה:
-
בשר טחון 1.5 ק"ג
-
בצל חתוך לקוביות
-
???
-
???? ????
-
????
-
??????
-
כוסברה 100.0 גרם
-
רוטב סלסה עגבניות עשיר קנור פחית 2.6 ק"ג 1.0 ק"ג
אופן סידור המנה:
-
????? ?'??? ???? / ??? ???? / ??????
-
רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 500.0 גרם
-
רוטב סלסה עגבניות עשיר קנור פחית 2.6 ק"ג
הוראות הכנה
-
הכנות:
- מבשלים את הפתיתים והשעועית השחורה או אדומה
- חותכים את הבטטה לקוביות בינוניות וצולים בתנור
- מקפיצים את השעועית הירוקה בשמן זית ושום
- חותכים את הבצל לקוביות
-
אופן הכנת תבשיל הצ'ילי קון קרנה:
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הבשר הטחון עד שהבשר משנה את צבעו
- מתבלים עם פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור גרוס
- מוסיפים את הרטבים ברביקיו, עגבניות פולפהואת הדמי גלאסומערבבים
- מבשלים את התבשיל עד שהרוטב מצטמצם ומשפרים טעמים
- מוסיפים את השעועית השחורה או האדומה, מבשלים מספר דקות נוספות ולאחר מכן מוסיפים את הכוסברה
-
אופן סידור המנה:
- מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (פתיתים, תבשיל הצ'ילי קון קרנה, שעועית ובטטה)
- להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
- לקישוט מפזרים את טבעות הצ'ילי החריף / בצל ירוק / כוסברה