רכיבים
הכנות:
-
פתיתים אפויים עם חיטה מלאה קנור 10 ק"ג 1.5 ק"ג
-
קוביות בטטה צלויות 2.0 ק"ג
-
שעועית ירוקה עדינה מופשרת 1.0 ק"ג
-
בצל חתוך לקוביות 200.0 גרם
-
שעועית אדומה מבושלת 300.0 גרם
אופן הכנת תבשיל הצ'ילי קון קרנה:
-
בשר טחון 1.5 ק"ג
-
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 500.0 גרם
-
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג 150.0 גרם
-
בצל חתוך לקוביות
-
כוסברה 100.0 גרם
-
רוטב סלסה עגבניות עשיר קנור פחית 2.6 ק"ג 1.0 ק"ג
אופן סידור המנה:
-
רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 500.0 גרם
-
רוטב סלסה עגבניות עשיר קנור פחית 2.6 ק"ג