תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

 מבוא לניהול פסולת

בסרטון זה נפגוש את השף ריצ'רד גרין, שיציג כמה מההשפעות והפעולות המובילות שניתן לנקוט כדי להפחית אותן.

כיצד להגדיר ביקורת פסולת

נקודת בקרה חשובה במטבח היא ביקורת פסולת. למדו את מטרת ביקורת הפסולת ואת אופן הביצוע שלה במטבח שלכם.

רכישה יעילה של חומרי גלם

דרך אחת להפחתת הפסולת במטבח היא באמצעות רכישה יעילה. הכירו את הסיבות לכך שהיא חשובה וקבלו עצות לגבי האופן שבו תוכלו לעשות זאת.

בקרת מלאי ותכנון תפריט חכם

מנהל התפעול סנטוש שטי ילמד אתכם על היתרונות של שמירה על תפריטים עדכניים ותואמים למגמות הנוכחיות.

ניהול פסולת בהכנות ותכנון ייצור

קבלו טיפים וטריקים שיעזרו לכם להפיק את המרב מפסולת המזון כדי להפחית את העלות הכוללת של הפסולת בהכנות.

ניהול פסולת צלחות

כיצד ניתן לצמצם את הפסולת שמגיעה מצלחות הלקוחות? צפו בסרטון כדי לקבל מידע נוסף.

ניהול פסולת ממזנון 

דרך טובה לנהל פסולת ממזנון היא למידת הדרך להעריך כשורה לכמה אנשים אתם מצפים. גלו עצות נוספות בסרטון זה.