תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

01:43

 מבוא לניהול פסולת

בסרטון זה נפגוש את השף ריצ'רד גרין, שיציג כמה מההשפעות והפעולות המובילות שניתן לנקוט כדי להפחית אותן.

00:54

כיצד להגדיר ביקורת פסולת

נקודת בקרה חשובה במטבח היא ביקורת פסולת. למדו את מטרת ביקורת הפסולת ואת אופן הביצוע שלה במטבח שלכם.

02:24

רכישה יעילה של חומרי גלם

דרך אחת להפחתת הפסולת במטבח היא באמצעות רכישה יעילה. הכירו את הסיבות לכך שהיא חשובה וקבלו עצות לגבי האופן שבו תוכלו לעשות זאת.

02:24

בקרת מלאי ותכנון תפריט חכם

מנהל התפעול סנטוש שטי ילמד אתכם על היתרונות של שמירה על תפריטים עדכניים ותואמים למגמות הנוכחיות.

02:22

ניהול פסולת בהכנות ותכנון ייצור

קבלו טיפים וטריקים שיעזרו לכם להפיק את המרב מפסולת המזון כדי להפחית את העלות הכוללת של הפסולת בהכנות.

02:19

ניהול פסולת צלחות

כיצד ניתן לצמצם את הפסולת שמגיעה מצלחות הלקוחות? צפו בסרטון כדי לקבל מידע נוסף.

02:19

ניהול פסולת ממזנון 

דרך טובה לנהל פסולת ממזנון היא למידת הדרך להעריך כשורה לכמה אנשים אתם מצפים. גלו עצות נוספות בסרטון זה.