לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
מבוא
אומרים שאנחנו אוכלים בעיניים, אז למדו כיצד לחדד את כישורי הצלחות שלכם עם השף קוטזי באורבונולוגיה, יוהנסבורג. הבינו את החשיבות של צילחות באומנויות הקולינריות וצרו את הבד המושלם למנה שלכם. לימדו את הטכניקות, הכלים והמגמות בעזרת טיפים, דוגמאות וכן מתכונים עונתיים.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
שיקולים בזמן הצילחות
השף קוצזי משתף את ההשפעות האסתטיות של הצילחות מהמעשיות ומהירות שכפול צילחות לסגנון, זהות ומרכיבים עונתיים.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
בטטה כמנת פתיחה
בעזרת בטטה, דן השף קוטזי במרכיבים שמכינים מנה טובה. מטמפרטורה למרקם, למדו את האלמנטים האסתטיים לצד המתכון לצלחת הבטטה של אורבונולוגיה.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
כלי האוכל
שהבן כיצד הצורה של כלי האוכל שלך מלמדת כיצד אתה מצלחת, עם טיפים לשימוש במערכת רשת כדי להימנע ממרחבים מתים ולהקל על הזרימה האסתטית.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
טוב נגד רע
בעזרת סלט עונתי, השף קוטזי מדגים כיצד ואיך לא - לגשת לצילחות שלך עם שתי תוצאות שונות. צור מחדש את הצילחות שלך במהירות ועם תוצאות מושלמות, בעקבות עצות בנושא צבע, מבנה ושכבות.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
בטטה
תודרך בתהליך צילחות של בטטה, חלב עיזים ותבשיל מוס רואיבוס, תוך שימוש במנה עגולה כבד.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.
כרובית
בעבודה עם מנה מלבנית וגוונים מונוכרומטיים, השף קוטזי מראה צילחות של סלט כרובית. התנסו בהמחשת המנה לפני שאתם מצלמים וצרו צלחות מרגש.