תפריט
נקודות יו-שף

02:29

מבוא למטבח התאילנדי

למדו איך לבשל כמו שפים תאילנדיים עם סאיפין מור, השפית הראשית והבעלים של Rosa’s Thai Café בלונדון. היא תציג בפניכם את הטעמים הייחודיים, הטכניקות והמרכיבים של המטבח התאילנדי, עם עצות להכנת מנות תאילנדיות אותנטיות, כולל קארי חריף ומוקפץ עם פירות ים.

01:17

שימוש בציוד הנכון

התעמקו במטבח התאילנדי האותנטי ולמדו על הציוד החיוני, החל ממכתש ועלי פשוטים וכלה במכשיר איכותי להכנת אורז.

03:27

שימוש במרכיבים אותנטיים

למדו מהשפית סאיפין מור על המרכיבים הבסיסיים ועל עשבי התיבול הטריים והתבלינים החשובים להכנת מנות תאילנדיות אותנטיות.

01:39

יצירת הבסיס לטעמים

למדו איך משחות קארי ורטבים יוצרים את הבסיס למנות תאילנדיות רבות, כולל פאד תאי קלאסי ומנות מוקפצות.

01:21

טכניקות מובילות לשליטה ביכולות הבסיסיות

השפית סאיפין מור מסבירה את השימוש הבסיסי בווק; פריט ציוד חיוני בכל מטבח תאילנדי.

02:32

קארי בקר אדום עם חלב קוקוס

צפו במדריך המפורט להכנת קארי בקר אדום, עם בסיס של משחת קארי אדום, הרבה עשבי תיבול וכמובן, בשר בקר.

02:40

מוקפץ עם פירות ים ועשבי תיבול

למדו איך להכין במומחיות מוקפץ עם פירות ים, עם בסיס של עשבי תיבול ותבלינים ריחניים, פירות ים שונים ותוספת של מרכיב סודי...

03:33

קארי עוף ירוק בסגנון תאילנדי

קארי ירוק תאילנדי זה עם עוף עשוי מבסיס עשיר של משחת קארי ירוק וחלב קוקוס, והוא מתובל בעשבי תיבול ורטבים, וכמה מרכיבים תאילנדיים מיוחדים.

04:24

קארי דלעת אדום בסגנון תאילנדי

קארי דלעת אדום עשיר ומחמם, העשוי מבסיס של משחת קארי אדום וחלב קוקוס, ומועשר בירקות משביעים ובעשבי תיבול. מנה תאילנדית קלאסית.

03:21

עוף מוקפץ עם ריחן הודי

השפית התאילנדית, סאיפין מור, מכינה מוקפץ עם עוף וריחן הודי – מנה תאילנדית קלאסית המורכבת משום, צ'ילי, עוף והמון עשבי תיבול, בנוסף לרוטב הידוע של Rosa’s Cafe למנות מוקפצות.