תפריט

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:12

מבוא להכנת פסטה

גלו כל מה שצריך לדעת על הכנת פסטה עם השף אלסנדרו באי ממסעדת Diciannove בלונדון. הוא יראה לכם איך להכין את הבצק המושלם, איך לגלגל אותו לעובי הנכון, ועוד עצות מצוינות לחיתוך לצורות פסטה קלאסיות, בנוסף לעצות מצוינות לבישול טליאטלה עם רוטב ראגו.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:21

הכנת המטבח

למדו איך להכין את המטבח להכנת פסטה, עם עצות מצוינות לקביעת טמפרטורת הסביבה המתאימה לבצק המושלם.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:19

איך מכינים בצק לפסטה

ראו את השף אלסנדרו באי מכין בצק לפסטה מההתחלה. למדו איך להצליח בכל פעם ביחס בין הקמח לביצים, בנוסף לטכניקות לישה.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:19

איך מכינים פסטה

למדו איך להשתמש בטכניקה של השף אלסנדרו באי לגלגול פסטה, כולל השגת העובי המושלם של הפסטה, וחיתוך הגיליונות לצורות הרצויות, כולל טליאטלה וטליוליני, בנוסף לעצות מצוינות לאחסון ולהקפאה.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:19

מרכיבים לראגו בקר

ראו את המרכיבים הפשוטים הדרושים להכנת מנת הדגל האיטלקית, טליאטלה עם ראגו בקר.

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט