תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

מבוא להכנת פסטה

גלו כל מה שצריך לדעת על הכנת פסטה עם השף אלסנדרו באי ממסעדת Diciannove בלונדון. הוא יראה לכם איך להכין את הבצק המושלם, איך לגלגל אותו לעובי הנכון, ועוד עצות מצוינות לחיתוך לצורות פסטה קלאסיות, בנוסף לעצות מצוינות לבישול טליאטלה עם רוטב ראגו.

הכנת המטבח

למדו איך להכין את המטבח להכנת פסטה, עם עצות מצוינות לקביעת טמפרטורת הסביבה המתאימה לבצק המושלם.

איך מכינים בצק לפסטה

ראו את השף אלסנדרו באי מכין בצק לפסטה מההתחלה. למדו איך להצליח בכל פעם ביחס בין הקמח לביצים, בנוסף לטכניקות לישה.

איך מכינים פסטה

למדו איך להשתמש בטכניקה של השף אלסנדרו באי לגלגול פסטה, כולל השגת העובי המושלם של הפסטה, וחיתוך הגיליונות לצורות הרצויות, כולל טליאטלה וטליוליני, בנוסף לעצות מצוינות לאחסון ולהקפאה.

מרכיבים לראגו בקר

ראו את המרכיבים הפשוטים הדרושים להכנת מנת הדגל האיטלקית, טליאטלה עם ראגו בקר.