תפריט

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:31

מבוא וציוד

השף הראשי מרציו זאקי מהמסעדה האיטלקית Osteria Antica Bologna בלונדון מציג בפניכם את המטבח שלו ואת פיימונטה, אזור בצפון איטליה שמתפאר במאכלים איטלקיים עשירים וידועים.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:38

השגת מרכיבים איכותיים

שף זאקי מדגים את החשיבות של השגת רכיבים איכותיים תוך הצגת המוצרים המסורתיים של המטבח של פיימונטה. הוא מתאר את חשיבות אגוזי הלוז במטבח האיטלקי וכן את העונות והספקים של הכמהין הלבן המפורסם והחמקמק מסוג אלבה.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

05:09

ריזוטו כמהין

 שף זאקי מכין מנה איטלקית מסורתית הכוללת פטריות כמהין לבנות מפיימונטה. קבלו הנחיות מפורטות ליצירת המנה המיוחדת הקטיפתית והעשירה הזו מפיימונטה.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

06:02

ויטלו טונאטו

למדו להכיר את הוויטלו טונאטו, מעדן בסגנון פיימונטה של בשר עגל עם רוטב של מיונז טונה. ערבלו, טעמו ופרסו כל הדרך עד ליצירת המנה המושלמת כמו המקומיים.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:53

נתחי עגל ותפוחי אדמה מוקפצים בסגנון פיימונטה

חממו את המחבת להכנת נתחי עגל ותפוחי אדמה מוקפצים בסגנון פיימונטה. למדו איך לתבל ולאטום כראוי את העגל תוך הקפצת תפוחי האדמה ליצירת מנה פשוטה זו במחבת אחת.

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט