תפריט
נקודות יו-שף

לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

02:10

מבוא

 גלו איך להכין אוכל רחוב סיני בעל טעמים אותנטיים עם השפית נינג ממסעדת  Mamalan שבלונדון. בעזרת העצות המצוינות שלה, תוכלו ללמוד את הסודות והעצות מאחורי שתי מנות פופולריות מצפון סין – כדורי ירקות מטוגנים ומוקפץ עם סרטני פראון וצ'ילי.

01:08

הכנת המטבח

ראו איך השפית נינג מה חושפת את ההכנה והציוד שמאחורי הקלעים של מסעדת Beijing המצליחה שלה. החשיפה כוללת את הכלים החיוניים האחראים להכנת מנות אותנטיות במטבח המערבי.

01:14

כדורי ירקות מטוגנים (חלק 1) 

השפית נינג מה מפרטת את המרכיבים הכלולים באוכל הרחוב הפופולרי – כדורי ירקות. החל מהמרכיבים הבסיסיים שאולי אתם כבר מכירים, וכלה במרכיבים הסודיים שנותנים למנה את הטעם והאותנטיות שלה.

03:42

כדורי ירקות מטוגנים (חלק 2) 

התעמקו בתהליך המפורט כשהחלק השני מראה לכם איך ליצור מחדש את כדורי הירקות הפריכים של מסעדת Mamalan. קבלו עצות מאחורי הקלעים ולמדו טכניקות חשובות והנחיות לסידור הצלחת המושלם ולתוספות למנה

01:59

מוקפץ עם סרטני פראון וצ'ילי (חלק 1)

צפו בחלק הראשון ובו מבוא למרכיבים להכנת מוקפץ עם סרטני פראון וצ'ילי. למדו על הסוגים השונים והתפקיד של רוטב הסויה במטבח האוריינטלי ועל ההשפעה השונה של כל סוג על הטעם והמרקם של המנה.

03:57

מוקפץ עם סרטני פראון וצ'ילי (חלק 2)

 הלכו בעקבותיה של השפית נינג מה כשהחלק השני מציג לכם את תהליך הבישול מההתחלה ועד הסוף. תקבלו מידע על זמנים, קצב והכנת המרכיבים וכן נגיעות אחרונות של קישוט וסידור הצלחת.