תפריט
נקודות יו-שף

השתמשו באוסף זה של סרטוני הדרכהה של שפים מכל העולם באקדמיה הדיגיטלית UFS Academy, שנוצר בשותפות עם בית הספר הקולינרי הבינלאומי ICCA, כדי להכשיר עובדי מטבח חדשים

נושאי הסרטונים: 

1.	מיז אן פלאס

1. מיז אן פלאס

מיז אן פלאס משמעו "להניח במקום". העמדת הציוד במקומו המיועד והכנת המרכיבים לבישול מאפשרות יעילות רבה. אנו נעבור אתכם על העקרונות והטכניקות מאחורי המיז אן פלאס.

מיז אן פלאס - הכנת ציוד 
מיז אן פלאס - טכניקות חיתוך

2.	בחירת ציוד ושימוש בטיחותי

2. בחירת ציוד ושימוש בטיחותי

במטבח משתמשים בסוגים שונים של ציוד, החל מסכינים ועד מכונות גדולות. היכולת לזהות מה אתם צריכים ואיך להשתמש בכל ציוד תעזור לניהול חלק יותר של יום העבודה.

3. חשיבות בטיחות המזון

3. חשיבות בטיחות המזון

היגיינה טובה במטבח חשובה לא פחות מבישול טוב. שורה של שפים מובילים, כולל טים סטיוארט ממסעדת La Petite Maison ושרה פרדריק פון גריק מ-55 Tulbagh, עוברים אתכם על היסודות

עברו לסרטונים על חשיבות בטיחות המזון

 

 

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט