רכיבים
אופן ההכנה
-
תפוחי אדמה גדולים, 250-300 גרם ליחידה 10.0 יחידות
אופן ההגשה
-
מוצרלה מגורדת 100.0 גרם
הוראות הכנה
-
אופן ההכנה
- עוטפים כל תפוח אדמה בנייר אפייה ובנייר אלומיניום מעל
- אופים בחום של 220 מעלות למשך 50 דקות
- שומרים במקום חם להגשה
- מחמים את הרוטב ומשמרים בבן מארי עד להגשה
-
אופן ההגשה
- בעזרת סכין חדה יוצרים כיס בחלקו העליון של תפוח האדמה
- ממלאים במגוון תוספות בהתאם לבחירת הסועד
- מסיימים את המילוי עם כף רוטב אלפרדו חם ומעט מוצרלה מגורדת מעל
-
תוספות מומלצות למילוי:
- פטריות צלויות
- תירס
- שעועית חומה מבושלת
- בצל ירוק
- שמנת חמוצה
- גבינה בולגרית
- מוצרלה מגורדת
- טונה משומרת
- סלמון מעושן פרוס
- סלסה עגבניות פיקנטית