רכיבים
הכנת הטוסטים:
-
פרוסות לחם קסטן מרובע במידה 10x10 ס"מ 30.0 יחידות
-
חמאה 250.0 גרם
-
גבינת גאודה פרוסה 450.0 גרם
הכנת הרוטב:
-
חמאה 50.0 גרם
-
שום כתוש 30.0 גרם
-
עלי בייבי תרד קצוצים 300.0 גרם
אופן ההגשה:
-
ביצים 20.0 יחידות
הוראות הכנה
-
הכנת הטוסטים:
- מורחים את כל פרוסות הלחם בחמאה משני הצדדים
- מכינים לכל מנה טוסט משלוש פרוסות לחם עם גבינה פרוסה בין פרוסות הלחם, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה
- אופים בתנור פיצה או בתנור אפיה כ- 5-7 דקות עד שהגבינה מותכת, והבצק מקבל גוון יפה
-
הכנת הרוטב:
- מחממים סיר רחב עם חמאה ושום, מוסיפים את עלי התרד ומאדים כשתי דקות
- מוסיפים את רוטב האלפרדו ומביאים לרתיחה. מתבלים במעט מוסקט, מלח ופלפל לפי הצורך
- שומרים חם עד להגשה
-
אופן ההגשה:
- מטגנים ביצי עין
- מניחים במרכז צלחת שטוחה את הטוסט החם. יוצקים מצקת של רוטב מעל, כך שיגלוש על דפנות הטוסט
- מניחים מעל את ביצי העין ומגישים מיד