רכיבים
הכנת המנה:
-
גבינת פרמז'ן מגורדת 50.0 גרם
-
טורטליני ריקוטה ותרד 2.0 ק"ג
הכנת הרוטב:
-
יין לבן יבש 150.0 גרם
-
חמאה 50.0 גרם
-
בזיליקום טרי 20.0 עלים
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- מרתיחים מים בתוספת מלח
- מבשלים לפי הוראות היצרן, 7-5 דקות
- מסננים ומעבירים למחבת עם הרוטב, מערבבים ומגישים בתוספת גבינת פרמז'ן מגורדת
-
הכנת הרוטב:
- מחממים מחבת רחבה עם רוטב נפוליטנה ויין לבן. מביאים לרתיחה ומבשלים מספר דקות, מוסיפים מעט מלח
- מוסיפים את רוטב האלפרדו ואת הבזיליקום, מערבבים היטב ומוסיפים את החמאה
- מוסיפים את הטורטליני לרוטב ומערבבים עד להמסה מלאה של החמאה
- מוזגים לצלחת רחבה ומפזרים בנדיבות גבינת פרמז'ן