רכיבים
הכנת המנה
-
תפוח אדמה אפוי חתוך לקוביות 500.0 גרם
-
עלי בייבי תרד 400.0 גרם
-
ביצים 20.0 יחידות
-
גבינת רוקפור מגורדת 400.0 גרם
-
שן שום פרוסה דק 30.0 גרם
-
חמאה 100.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת המנה
- מחממים מחבת עם חמאה ומאדים קלות את השום. מוסיפים למחבת את קוביות תפוחי האדמה ועלי התרד
- מוסיפים מעל רוטב אלפרדו עד לגובה תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה
- מפזרים מעל גבינת רוקפור מגורדת ושוברים ביצים טריות. מתבלים במלח ופלפל את הביצים
- מבשלים עד להגעת הביצים למידת הבישול הרצויה
- רצוי להגיש עם עם לחמניות בריוש וסלט עלים ברוטב חרדל ודבש