תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה

  • תפוח אדמה אפוי חתוך לקוביות 500.0 גרם
  • עלי בייבי תרד 400.0 גרם
  • ביצים 20.0 יחידות
  • גבינת רוקפור מגורדת 400.0 גרם
  • שן שום פרוסה דק 30.0 גרם
  • חמאה 100.0 גרם
  1. הכנת המנה

    • מחממים מחבת עם חמאה ומאדים קלות את השום. מוסיפים למחבת את קוביות תפוחי האדמה ועלי התרד
    • מוסיפים מעל רוטב אלפרדו עד לגובה תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה
    • מפזרים מעל גבינת רוקפור מגורדת ושוברים ביצים טריות. מתבלים במלח ופלפל את הביצים
    • מבשלים עד להגעת הביצים למידת הבישול הרצויה
    • רצוי להגיש עם עם לחמניות בריוש וסלט עלים ברוטב חרדל ודבש